lördag 22 augusti 2009

Fixat i köket

Efter att vårat kylskåp gått sönder och det nya inte placerats på samma ställe har vi haft en hål i köket. Det gamla var så gammalt att det hade gamla mått, vilket innebär att om vi ville ha ett som fick plats på samma ställer hade vi fått köpa ett mindre skåp. Istället bestämde vi oss för att köpa ett som vi verkligen ville ha istället. Det får placeras in i vårat nya kök, som vi hoppas kunna bygga om ett tag. Undertiden står det fritt vid matplatsen, som vi inte använder ändå.
Det tomma utrymmet har nu fixats till. Två hyllor har kommit upp. Micron har placerats på mitten hyllan, vilket gör att den hamnat i en användarvänlig nivå. Receptpärmar och böcker har hamnat på den nedersta hyllan och brödkorgar och flingor högst upp. Är jättenöjd med det hela.
Det som återstår just nu är att kolla igenom skafferiet för att se hur jag ska utnyttja de nya ytorna där. Borde gå att få det ännu bättre än vad det är nu. Har ju en hel hylla som jag kan ställa saker på. Om jag får ommöblerat i skåpen snart kan vi åka på loppis och handla nya roliga saker som vi behöver, fast vi inte vet det ännu.

Inga kommentarer: